Nyheter

Vilka är vi?

Vi är ett familjeföretag som sedan starten 1911 har i tre generationer levererat snickeritjänster inom en mängd olika områden – alltid med samma äkta hantverkarglädje som för 100 år sedan. Vi tror att riktig kvalitet kommer från gediget kunnande och tillfredsställelsen som uppstår i mötet med nya och återkommande kunder, något som vi har betydande erfarenhet av. Det i sig är ett löfte till våra kunder om att vi levererar en lösning garanterad att uppfylla både dina, våra egna samt branschens alla krav och riktlinjer. Alltid med det lilla extra.

Butiken

I vår utställningsbutik finner du flera köksmiljöer från Marbodal. Vi visar inredning till bad och skjutdörrsgarderober, även dessa från Marbodal. Givetvis kan du se och känna på alla luckor, bänkskivor, handtag och allt annat som ingår i ett kök. Står du i begrepp att byta kök, bygga om i tvättstugan, garaget eller något annat utrymme där förvaring behövs? Här kan du få hjälp med planering, mätning och andra frågor när du går i tankar om att köpa nytt eller bygga om hemma.

Öppettider:
Måndag — Torsdag: 08.00 — 15.45
Lunch: 13.00 — 14.00
Fredag, Lördag & Söndag: Stängt.

Butiken stänger för semester veckorna 28-32 & öppnar igen måndag v.33

Önskar er alla en fin sommar! 🙂

Våra tjänster

Inredningssnickeri

Behöver du en välkomnande receptionsdisk till ditt kontor? Eller är det kanske dags att modernisera interiören i din caféverksamhet? Ett café, reception eller foajé ska kännas inbjudande, trevlig och ha en avslappnande atmosfär. Vi kan inredningssnickeri och kommer med förslag på konstruktioner som ger din verksamhet ett fantastiskt lyft.

Läs mer

Storkök

Vi är experter på snickerier i storköksmiljöer. Slitstyrka och lång hållbarhet ett måste när det kommer till storkök för offentlig miljö. Vi är stolta över att ha levererat inredningssnickerier för storkök till hotell, restauranger, skolor och sjukhus som inte bara är inbjudande och moderna, utan som också kommer hålla i många år framöver.

Läs mer

receptionsdisk-1

Receptionsdiskar

Tillverkning av receptionsdiskar är ett område som vi på FG Snickeri kan på våra fem fingrar. En smakfull och funktionell receptionsdisk gör stor skillnad i vilket första intryck kunden får av företaget eller myndigheten. Därför vet vi hur värdefullt det är med en attraktiv receptionsdisk för din verksamhet.

Läs mer

Erfarenhet sedan 1911

Fjärde generationen, slipad till sin spets. 

Nyheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed justo tortor, convallis id tortor et, ullamcorper congue mi. Maecenas dapibus vehicula mi, et aliquet neque placerat ac. Duis auctor odio enim, et mollis massa elementum egestas. Morbi vel auctor libero. Nulla ac purus condimentum, eleifend augue et,

Senaste inläggen

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search