Om oss

Ett gediget snickeri

Vi är ett familjeföretag som sedan starten 1911 har i tre generationer levererat snickeritjänster inom en mängd olika områden. Alltid med samma äkta hantverkarglädje som för 100 år sedan. Vi tror att riktig kvalitet kommer från gediget kunnande och tillfredsställelsen som uppstår i mötet med nya och återkommande kunder, något som vi har betydande erfarenhet av. Det i sig är ett löfte till våra kunder om att vi levererar en lösning garanterad att uppfylla både dina, våra egna samt branschens alla krav och riktlinjer. Alltid med det lilla extra.

Vår starka drivkraft grundar sig i att vi har funnits länge, men ändå är villiga att syna oss själva i sömmarna och vara tillräckligt flexibla för att hänga med i utvecklingen. Idag har vi verktyg, utrustning och material från ledande kvalitetsmärken. Däribland en rejäl maskinpark som snabbt kan stöpas om för stora som små projekt. Verksamheten bedrivs idag i en komplett produktionsanläggning på drygt 1000 kvm. Dock är våra medarbetare ändå den starka grund som företaget står på, precis som vid starten för över 100 år sedan!

Vår affärsidé är att tillverka specialsnickerier med kvalitetstänk. Det innebär att arbeta med enklare såväl krävande uppdrag och alltid med kunden i fokus. Anlitar du oss på FG Snickeri AB så vet du vad du får. Med stor skicklighet inom inredningssnickeri och andra relaterade områden garanterar vi dig en slutprodukt utöver det vanliga.

Med kreativitet, erfarenhet och hjärtan som klappar för att uppfylla dina drömmar står vi redo att bidra med unik kompetens.

Vad kan vi göra för dig?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search